ALL POST

Dimulakan dengan Bismillah,


Alhamdulillah sekarang kita hampir dipenghujung tahun. Bulan depan dah akhir bulan dalam tahun 2017. Semoga tahun tahun seterusnya kita dapat perbaiki lagi diri kita. Alahai formal sangat menaip, macam kelakar je.

Tadi aku dok perati post post lama, Ya Allah, cara penulisan dulu dulu kelakar gila kot. Bahasa rempitz aku pakai, malunya bila baca sendiri. Hahahaha biasa lah masa zaman baru nak up. So aku ambil keputusan untuk delete semua post post yang lama dan digantikan post post baru. Blog ni dah berzaman aku pakai dari Form 3 sampai lah sekarang pakai lagi.

.......
.......
.......

Okay,


Aku kekurangan idea nak menaip. So kesimpulannya, I got to go. Bye~