Cuti Cuti Malaysia

Assalamualaikum.

Hello, Hi

Ok post kedua dalam bulan baru, bulan Desember. Kali ni aku nak cerita pasal "Cuti Cuti Malaysia"  Yelah korang tahu je lah hujung hujung tahun je kan budak budak cuti sekolah, so family diorang ajak le bercuti tak kira lah luar atau dalam Malaysia. Eleh kata Cuti Cuti Malaysia? Tetiba luar Malaysia pulak. Ok sambung.....

Aku tengok FB, IG, Wechat banyak diorang share pasal shortvacay . Fuhh meletops! Tapi banyak yang share pergi ke Genting Highland. Ok tetiba sahaja aku ada perasaan cemburu sebab aku pergi sana sebelum orang cuti dan aku rasa bangga sebab aku pergi time tu orang tak sibuk. Yelah tak ada lah kena beratur panjang nak beli tiket untuk naik Cable Car. Thank you kepada En Kekasih sebab bawa Si Kekasih berjalan jalan. Sebenarnya tak dirancang langsung pun nak kesana. Time tu aku ada check up dekat KPJ Damansara. Lepas habis je check up, B teruih ja ajak kami naik genting. Uihh kami punya lah gembira naa, kami muka excited nak pergi Genting Highland. 

Actually, ada gambar nak share tapi sat lagi I share dekat u'olls. Aku sampai je sana B ajak masuk GPO, ok lah masuk dia teruih ja p naik atas cari tempat tiket nak p naik Cable Car, I naik yang transparent k u'olls. haha ok ok nak share gambar......















Hah lepas kami naik atas kami pusing pusing shopping mall tu, hah penat oii berjalan sana sini besaq sungguh tempat tu. kami pun keluar tempat tu sejuk jugak lah haha macam pasang aircond hahahahahahahahahahaa. So we decide untuk turun semula sebab bukan ada apa sangat pun. So cable car  untuk turun semula kebawah beli yang biasa je sebab jakun dah habis haha. So takde lah nak selpie sangat sebab berkongsi cable car dengan orang lain. 

Ok sampai je GPO, mesti lah jalan dulu sebab tadi tak berjalan mana. Pusing sana pusing sini, masuk outlet tu tak mau outlet tu tak mau, so tersangkut satu outlet B offer nak beli kan I something specials! Thank You B! haha 

Ehhhhh! Belum habis lagi, selepas itu kami pun keluar dari GPO dan B mengajakku untuk memetik buah strawberi. So kami pun berhuhuhuhuhuuhuhuhu







Aku malas dah nak cite banyak, hah itu je ok sekian. Assalamualaikum