First day

Image result for back to be student

              Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia serta 1 Blogger! Yah Yah Yah ! Alhamdulillah aku dah selesai daftar untuk jadi student di OUM Petaling Jaya. Syukur segalanya berjalan dengan lancar. Thanks kepada buah hati sanggup teman pergi sana sini sepanjang nak prepare registration's day ni. Thank! Muah. 

             Terima kasih kepada family juga tak lupa sebab restu anak mu ini untuk sambung study. So semalam dah daftar, Hari ni ada taklimat sikit berkenaan dengan subjek, yuran and sebagainya. Dari pukul 9 pagi sampai 10 pagi. So dapat lah tgok ramai ramai student yang baru masuk macam aku. Aku baru jumpa sorang je yang sama course dengan aku. Hahaha

             Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

                 Ni aku share sikit gambar masa daftar, k not bad tempat dia memang Open betul. Puan tu sendiri jumpa personal dengan kita and terangkan lagi cara nak daftar and course apa yang kita ambil.  Course yang aku ambik ni makan masa dalam 4 tahun setengah. So bertekad dalam diri untuk belajar sebaik mungkin. Guys OUM ni sangat flexible, class hanya sabtu dan ahad sahaja and tak wajib untuk ke kelas pun. Tapi bagi wajib untuk jumpa tutor kita tanya pasal masalah assignment ke apa ke. So memang mudah sebab kebanyakannya akan diberi secara online melalui portal OUM tu. Simple kan ? Tapi yang simple ni lah yang susah. Sebab kita akan buat semua tu sendiri. Yelah tak sama macam Politeknik. 

                 So guys, wish me luck ok. Assalamualaikum