Continue to study


                   Assalamualaikum orang Malaysia mahupun luar Malaysia. Adakah kalian sihat saja? Poyonya ayat. K sebenarnta nak cerita pasal something yang teramat menggembirakan hatiku ini. Alhamdulillah, aku dapat sambung belajar di OUM Petaling Jaya, atas nasihat orang orang terdekat dan buah hati aku pun dengan tangan gatal mohon online dalam bidang Business Administration. 

                       So semalam, jam 10 pagi macam tu pihak OUM call cakap pasal registration semua tu. And dah dapat Offer Later semua tu, tinggal nak pergi daftar je. K sebenarnya sekarang ni macam macam aku rasa, rasa takut, rasa happy, rasa tak sabar eh semua lah rasa.
                              
                           Lepas ni no more bangun lambat, tidur lambat tu mungkin lah kan sebab assignment mesti berlambak, siap sedia lah nanti bangun pagi siap pergi class lepas tu class cancel last minute, rindunya semua tu, tapi kalau lah member member belajar dulu ada sekali rasanya lagi seronok weh. Tapi kali ni mungkin berbeza sikit dari zaman Poli dulu. 

                         InshaaAllah, kali ni nak belajar betul betul, nak dapatkan result yang baik, tak nak dah weh main main macam dulu, Dah final exam pun aku still huhahuhaaaa. So aku tekad and tanam dalam hati untuk belajar betulbetul. 

                            So hari ni aku banyak menghadap laptop, baca form form yang dia bagi, and buli b mintak tolong call OUM tanya itu ini. Haha thanks baby. Boleh lah lepas ni nak selit sikit misi kurus, bila dah busy dengan class and assignment kan kan kan? Ya Allah excited nya!!!!! 

                             By the way, petang tadi aku sempat kena kan mamat jual roti dekat shopping mall, Nama kedai tu "ROTI" dia jual macam roti sandwich tu, tapi sedap lah jugak, not bad. So aku pun terpikat dekat menu roti yang dia jual tu, ada dua jenis je roti tu, roti putih biasa and roti gandum. Aku tak ingat nama dia dalam bahasa omputih. So aku datang dia pun "hello" dengan aku. So respon aku cuma senyum je. K aku pun pilih roti yang aku nak dengan tunjuk tunjuk guna jari sepatah perkataan pun tak keluar dari mulut, So dia pun dengan yakin guna bahasa isyarat dengan aku, nak bungkus ke nak makan situ. Haha aku pun layankan yang aku nak bungkus. So duduk lah sat tunggu roti aku siap sambil main handphone. 

                             Tapi ada orang telah memusnahkan rancangan aku, B suruh call pulak, hampeh! Aku pun call lah, tapi kan aku tak sangka reaksi muka orang yang jual roti tu terkejut tgok aku, muka dia nampak sangat dia speechless. Haha dia siap guna bahasa isyarat kot bercakap dengan aku dia ingat aku ni bisu. Hahahahaa sorry abang jual roti, saja bergurau gurau, sebab time tu pun aku memang malas nak bercakap. So thank you sebab buat roti yang sedap untuk saya ye. Ok lah itu je yang aku nak story mory dekat sini, thanks pada siapa yang baca tu ye. Goodnight!

                              


nota kaki : Wish me luck guys and thank you buah hati and kawan kawan sebab support dari belakang. xoxo