About








Assalamualaikum Pembuka Bicara 


               Aku diberi nama Siti Zulaikha binti Sahak. Aku dilahirkan di daerah Kota Tinggi, Johor iaitu di Hospital Daerah Kota Tinggi. Nama cantik ini dipilih oleh kakak aku kerana dia tertarik dengan Kisah Nabi Yusuff a.s. Alhamdulillah terima kasih kepada Mak dan Ayah kerana membesarkan anakmu ini. Serba sedikit tentang aku, aku senaraikan di  bawah.

Umur                 : 22 tahun
Tarik lahir          : 21 April 1996 
Jantina               : Perempuan 
Warganegara     : Malaysia 
Lokasi terkini    : Kuala Lumpur
Tinggi                : 160 cm

                Apa yang menarik tentang aku? Aku suka ketawa tak ingat dunia dan aku malas bergerak serta seorang yang pemalu dan gila gila. Mungkin korang patut berkawan dengan aku, sebab aku pendengar yang baik. Aku tak ramai kawan, mungkin sebab diorang kata aku tak menarik, bosan, and lapuk sedikit. Orang kata aku tak nampak macam 22 tahun, sebab muka aku lagi matang dari umur. Well perempuan cepat nampak tua. Siapa siapa yang baby face tu bersyukur lah. Aku lagi suka orang fikir aku tua. Kadang kadang orang suka pijak kepala kita kan ? So sebab tu aku lebih suka macam ni. 

                Ok itu sahaja serba sedikit tentang aku. Nak tahu banyak ? kita boleh keep in touch ya! Aku bukan sombong, cuma pemalu. Tapi bila dah lama kenal mesti korang akan cakap aku gila. Ok thanks sudi luangkan masa disini. Xoxo

p/s : This is my personal blog. About me and my daily life .